Oekraïne Magazine - Introductie

Oekraïne Magazine is het enige tijdschrift in Nederland dat geheel aan Oekraïne is gewijd. Elk kwartaal gaan we in op de politieke en economische actualiteit van dit land, zijn cultuur en geschiedenis, en de samenwerkingsprojecten met Nederland. Onmisbaar voor wie de ontwikkelingen in Oekra´ne wil bijhouden.

Op deze site kunt u via het menu links de inhoud van het huidige nummer bekijken, waarbij enkele artikelen volledig zijn overnomen. In het archief kunt u nazoeken wat in alle voorgaande nummers behandeld is. Voor speciale onderwerpen die in Oekraïne Magazine behandeld zijn hebben, zijn speciale pagina's ingericht waarbij onder andere voor als u meer wilt weten over het onderwerp links naar relevante websites zijn opgenomen.

Oekraïne Magazine is een uitgave van de Stichting Platform Samenwerking Nederland-Oekraïne. Wanneer u platformdeelnemer wordt, ontvangt u het Oekraïne Magazine. Zie daarvoor op de pagina 'Deelnemer worden'. U kunt ook informatie inwinnen bij het secretariaat of per e-mail.

Voor ieder die zakelijke, culturele, samenwerkings of persoonlijke banden met Oekraïne heeft, is Oekraïne Magazine absoluut een aanrader. Natuurlijk ook wanneer u gewoon nieuwsgierig bent hoe de ontwikkelingen zijn in dit mooie land tussen Rusland en de Zwarte Zee.

Als platformdeelnemer profiteert u ook van alle informatie en diensten die de Stichting Platform Samenwerking Nederland-Oekraïne verstrekt. Zie hiervoor de overige pagina's van deze website.

Platformdeelname en Oekraïne Magazine:

  • Particulieren € 29,- (minimale bijdage als SPSN-O deelnemer)
  • Bedrijven en organisaties € 58,-.
  • Indien bezorging naar het buitenland dan € 4,50 extra.
Opgave bij via het elektronisch aanmeldformulier of via een briefje naar het secretariaat.