Zaterdag 8 maart 2008 - Oekraïnedag te Soest

Recentste aanpassing: 19 februari - aankondiging, programmainformatie

De Oekraïnedag op Internationale vrouwendag.

De Oekraïense Vrouw voor het Voetlicht
met de première van de film “Sasja en Natasha”

6 oktober - Oekraïnedag te Houten Dit voorjaar organiseert SPSN-O de Oekraïnedag op Internationale Vrouwendag. Natuurlijk is dat geen toeval, 8 maart is bij uitstek de gelegenheid om de Oekraïense vrouw voor het voetlicht te halen.

Een bijzondere gelegenheid ook, want tijdens deze Oekraïnedag gaat de film “Sasja en Natasha” van Leen van den Berg in première. Een boeiende documentaire over twee vriendinnen.

Daarnaast wordt aandacht besteed aan de verschillen tussen de Nederlandse en Oekraïense manier van lesgeven. En hoe het is om in Nederland een vrouwelijke, Oekraïense ondernemer te zijn. Een gevarieerd programma dus, met de gebruikelijke mix van cultuur en zakelijkheid.

Natuurlijk biedt deze Oekraïnedag elke (Oekraïense) vrouw de gelegenheid om een beetje verwend te worden. De RAZOM groep biedt daarvoor een verrassingsprogramma aan, waarin aandacht is voor cosmetica, huidverzorging, sieraden en meer.

Op deze pagina's zal steeds de laatste informatie over de Oekraïnedag te vinden zijn. Tot aan 8 maart zelf zullen continu de laatste nieuwtjes worden opgenomen en programmawijzigingen worden bijgehouden en achtergrondinformatie over inhoud, sprekers en artiesten worden aangevuld.

Locatie

De Oekraïnedag zal worden gehouden bij de Culturele Vereniging Artishock, Steenhoffstraat 46a te Soest. Zie voor informatie over deze bijzondere accommodatie en routebeschrijvingen de pagina Locatie.

Inschrijven

Inschrijven is niet verplicht maar wij stellen het zeer op prijs als u zich via het elektronische inschrijfformulier zou willen aanmelden. Geef daarbij aan met hoeveel personen u komt. Op die manier is het voor de organisatie makkelijker om het aantal te verwachten bezoekers in te schatten en daarop de zaalindeling af te stemmen. Inschrijven graag voor 2 oktober.

Bijdragen in de kosten

In principe is de toegang tot de Oekraïnedag altijd gratis, dus ook op 8 maart in Soest.

Wij stellen het als organisator SPSN-O echter zeer op prijs indien u ter plaatse een donatie wilt doen als tegemoetkoming in de productiekosten van de film “Sasja en Natasha”

Folder

Alles over de Oekraïnedag staat ook in een speciale folder ('flyer'). Deze is reeds met uitnodigingen meegestuurd en bij diverse gelegenheden verspreid. U kunt deze folder ook hier downloaden als een Adobe PDF document. Klik hiervoor op onderstaande link:

Folder Oekraïnedag 8 maart 2008